Ремонт на покрив

Фирма Иватекс Строй е специализирана в извършването на ремонт и ремонтни дейности на покриви и покривни конструкции в град Плевен и неговата околност.

Когато покривът на Вашия дом или бизнес сграда изисква ремонт, ние сме тук, за да Ви помогнем. Нашият екип от квалифицирани строителни специалисти има голям опит в ремонта на различни видове покриви – от традиционните керемидени покриви до покриви с мембрани или метални покриви.

Преди да започнем работа върху покрива, ние ще извършим щателен преглед, за да определим причината за теча, повредата и степента на необходимия ремонт. След това ще ви предложим подробна оценка на разходите и сроковете за изпълнение на ремонта.

Ние използваме само висококачествени материали и оборудване, което гарантира, че Вашият покрив ще бъде ремонтиран качествено и надеждно. Нашите специалисти ще се погрижат за замяната на счупените керемиди, тухли или облицовъчни материали, както и за подмяната на ненадежни или повредени части от покривната конструкция.

Ние разбираме, че ремонтът на покрив може да бъде сериозна инвестиция, затова предлагаме конкурентни цени и различни опции за плащане, които могат да бъдат персонализирани специално за Вашите нужди.

Ние също така предоставяме гаранция за качеството на изпълнените от нас услуги, което ви дава увереност и спокойствие,  че работата ще бъде извършена правилно и в срок.

Ако търсите надеждни и квалифицирани строителни специалисти за ремонт на покриви в Плевен и околните райони, Иватекс Строй е фирмата,  от която се нуждаете.

При ремонт на покрив ние ви предлагаме

  • Демонтаж на счупени и повредени керемиди
  • Демонтаж и подмяна на греди
  • Подмяна на компроментирани общивки
  • Подмяна на улуги
  • Подмяна на мембрана