Строителна фирма ИВАТЕКС СТРОЙ се занимава с ремонт на покриви, хидроизолация, саниране на сгради, груб строеж, вътрешни ремонти.

Ние ви осигуряваме гаранция за качество и коректност в цените за извършваните от нас услуги. Строителна фирма ИВАТЕКС е създадена през 1994 г. с основен предмет на дейност в сферата на ремонта на покриви и хидроизолации. С течение на времето и увеличаването на нашия опит, екипа ни се квалифицира отлично и в грубия строеж. Разполага със професионални кофражисти , арматористи , зидаро-мазачи и ВиК специалисти.

Извършваме строителните дейности в определен от вас срок. Когато настъпи време за смяна на покрива на дома ви, ние разбираме, че това може да бъде труден процес. ИВАТЕКС СТРОЙ има зад гърба си над 20 години опит в инсталиране и ремонтиране на покриви. Нашият екип ще ви помага през целия процес, от избирането на правилният тип покривна конструкция за вас, до вариантите за финансиране. Когато изберете екипа ни за завършване на вашия покрив, то вие ставате част от нашето семейство.

За нас

Строителна фирма „ИВАТЕКС СТРОЙ“

ИВАТЕКС СТРОЙ

Когато настъпи време за смяна на покрива на дома ви, ние от ИВАТЕКС разбираме, че това може да бъде труден процес. ИВАТЕКС СТРОЙ има зад гърба си над 20 години опит в инсталиране и ремонтиране на покриви. Нашият екип ще ви помага през целия процес, от избирането на правилният тип покривна конструкция за вас, до вариантите за финансиране. Когато изберете екипа ни за завършване на вашия покрив, то вие ставате част от нашето семейство.

G-01MTKDGK7B